A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.BemutatkozásA SMARTFRONT 2011 szeptemberében alakult, több mint öt éve fejlesztünk és vezetünk be innovatív, testre szabott, integrált rendszereket. A folyamatos tudatos építkezésnek köszönhetően az elmúlt években számos sikeres projektet tudhatunk a hátunk mögött.

Tapasztalatunk a fejlesztési, technológiai, az ergonómiai kérdések mellett a sikeres bevezetéshez szükséges szervezési, projektvezetési know-how-ra is kiterjed.

A keretrendszerünk rugalmasságának köszönhetően ügyfeleink számára mindig egyedi kialakítású, testre szabott megoldásokat tudunk szállítani. Minden partnerünkkel hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk, ahol a jövőbeli igények előtt nincsenek korlátok; paraméterezhető, továbbfejleszthető rugalmas megoldások és ezzel összhangban munkatársaink részéről rugalmas hozzáállás jellemzi a működésünket.

A webes technológia és a tudás, amit képviselünk, itthon még sokak számára új, de sikeres a világon, és hiszünk benne, hogy az ügyfeleink ajánlásain keresztül egyre több projekten bizonyíthatjuk.

Amit ezen felül ígérhetünk: rugalmasság, odafigyelés, elkötelezettség a sikerért. Természetesen nem csak partnereink, de kollégáink felé is képviseljük ezeket az értékeket, 2017-ben a Szerethető munkahelyek top 100-as listájába is bekerül a Smartfront Kft.

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra