A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.MegoldásainkBárhonnan elérhető, web alapú, rugalmasan bővíthető, integrált rendszert kínálunk.

Megoldásunk tetszőleges számú telephely működését támogatja, többnyelvű, és több céges modellben is bevezethető.

Testre szabott bevezetés

Első számú célunk az igények rugalmas kiszolgálása, valamint a gyors és hatékony munkavégzés támogatása. Szakértőink és partnereink visszajelzései alapján is azt tartjuk elsődlegesnek, hogy az ERP bevezetés ne plusz terheket okozzon, hanem könnyítse az adminisztrációt, és átláthatóbbá tegye a működést.

Integrált rendszerünkben a folyamatokhoz kapcsolódó feladatok, az ügyek státuszai mind könnyen áttekinthetőek, ügyelünk a gyors adatrögzítésre, és arra, hogy könnyen használható, intuitív felületeket biztosítsunk.

Az egyedi igényre szabott folyamatok állnak a bevezetés középpontjában, nem a szoftver akarja a saját logikáját a vállalkozásra erőltetni.

Az egyes üzleti folyamatok során történt eseményekről más érintett munkatársak is testre szabott módon értesítéseket kaphatnak, pl. egy projekt zárásáról az értékesítők, vagy díjbekérő teljesüléséről a gyártás és pénzügy. Csoportmunka támogatása ennél jóval többet is biztosít.

Minden bizonylat kapcsán (ajánlat, vevői rendelés, díjbekérő, beszerzés, raktár bevét, szállítólevél...) a rendszerben folytatható a munkatársak közti kommunikáció, könnyen követhető módon, értesítésekkel. Igény esetén, ha a címzett munkatárs nincs bejelentkezve, e-mail értesítést is kaphat az őt érintő változásokról, az adott bizonylat közvetlen linkjével, így nem kell a rendszerben időt töltenie az érintett adatlap keresésével.

Ismertető letöltése

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra