A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.

Készlet- és raktárkezelés

Mivel a kereskedelmi szektor kiemelt területünk, a készletkezelés kihívásait pontosan ismerjük.

Részletes mozgás riportok, sarzs kezelés, szavatosság figyelés, több raktár kezelése, vonalkód kezelés (akár partnerenként eltérő), egyszerűsített és vakleltár, papíros kiszedés vagy mobil kézieszközök használata, tárhelyes és nem tárhelyes működés – a felsorolt igények mindegyikére van példa ügyfeleink körében, és ha olyan újabb igénnyel találkozunk, amely szükséges az Önök versenyképes működéséhez, akkor partnerek vagyunk a megvalósításában.

Tárhelyes /nem tárhelyes raktárak kezelése

A rendszer tetszőleges számú raktár kezelését támogatja. Mindegyik esetén külön-külön állítható, hogy tárhelyesen vagy nem tárhelyesen tartsa nyilván a készleteket, illetve, hogy automatikus bevételezés történjen-e raktárközi mozgások esetén, vagy kézi bevételezés a megérkezett készletek ellenőrzésére.

Vonalkód olvasó kézieszközök használata

Adott a lehetőség, hogy a bevételezés, kiszedés, kitárolás folyamatok vonalkód olvasó kézieszk segítségével történjenek. Ez hatékonyabbá és pontosabbá is teszi a munkavégzést.

Webes megoldásunknak köszönhetően ebben az esetben sincs szükség eszköztelepítésre, egyszerű wifi hálózaton az eszközök azonnal online kapcsolatban állnak a rendszerrel.

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra