A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.

Gyártás

Kimondottan kisebb gyártó cégek számára előnyös megoldás, nem ezer fős összetett gyártócsarnokok irányítására lett optimalizálva a gyártás támogatás modulunk, sokkal inkább KKV-k egyedi igényeit szem előtt tartva rugalmasan, hatékonyan kezelhető, áttekinthető rendszert hoztunk létre ügyfeleink igényeit szem előtt tartva.

Beépülők követése

Lehet szó egy, vagy több szakaszos gyártásról, gyári számos, vagy sarzsos beépülőkről, a megfelelő egyedileg testre szabott képernyőkkel támogatjuk a hatékony munkavégzést.

Fontos funkció a beépülők pontos követése (ISO 13485), így tudhatjuk mely gyártások érintettek egy-egy hibás beépülő miatt érkezett reklamáció esetén.

Gyártási folyamat követése

Igény szerint paraméterezhető, hogy automatikus vételezéssel kövesse a rendszer a fogyásokat, amely kézzel korrigálható, vagy manuálisan követik a munkatársak a fogyásokat.

Akár a gyártó helyiségben elhelyezett érintőképernyős felületek segítségével tesszük még hatékonyabbá a folyamatok követését.

Lehetőség van gyártóeszközök integrációjára (tartályok fogyása, mozgó ládák vonalkódjának leolvasása, mérlegek illesztése), ezekben az esetekben automatikusan regisztrálja a rendszer a gyártási folyamatokat.

Gyártás tervezés

Hiánylisták lekérdezésével azonnal láthatjuk a pótlandó készleteket, emellett a rendszer támogatja a gyártás tervezést, az ismert igények alapján előrejelzések, úton lévő készletek alapján tervezhetjük a jövőbeli gyártásokra vonatkozó beszerzéseket.

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra