A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.

Beszerzés menedzsment

A beszerzések kezelését is sokrétűen támogatjuk. Nem csak a beszállítói rendelések rögzítése és követése történik ebben a modulban, de fogyási statisztikák és beállított készletszintek alapján javaslatot is tesz a rendszer beszerzési rendelésekre, amelyeket jóváhagyást követően le is generál.

A beszerzési rendelések alapján előkészülhet a raktár az érkező áruk bevételezésére, a szállítói számlák pedig összekapcsolódnak a beszerzési rendelésekkel, így nincs szükség manuális rögzítésre, valamint könnyen kövezhetőek a rendelt és tényleges mennyiségek közti különbségek.

Amennyiben a szállítói számla a áru bevételezését követően érkezik meg, az esetleges ármódosulások utólag is érvényesülnek az integrált működésnek köszönhetően. (Akár a realizált árrés is újrakalkulálódik, ha már időközben értékesítettük az adott készletet.)

Átláthatóbbá válik a beszállítók kezelése, könnyen elérhetőek az egyenlegek, beszállítónként egyedi vonalkódok rendelhetőek a termékekhez.

MRP-DRP (Manufacturing Resource Planning, Distribution Resource Planning) almodulunk segítségével nem egyszerűen csak beszerzési javaslatok születnek, hanem a termék teljes életútja megtervezhető, így a kiskereskedelmi egységben jelentkező igény a megfelelő elosztási raktárba irányuló beszerzési rendelést is képes generálni.

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra