A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.Rugalmas testre szabás, költséghatékonyan

A rugalmasságot kiemelt jelentőségűnek tartjuk a másik két kulcsértékünk, a minőség és az innováció mellett, mert ezt tartjuk a projektek egyik legfontosabb sikertényezőjének.

Szinte minden projektünk elnyerésében szerepet játszott, hogy tudtunk olyan válaszokat adni, amelyet más beszállítók nem vállaltak, vagy nem elfogadható költség és időkeretek közt.

Testre szabott ajánlatkészítő modul egyedi PDF sablon alapján, drag&drop grafikus feladatkiosztó felület, rugalmas workflow szerkesztő modul és projektkimutatás, csak néhány példa azokra a funkciókra, amelyekkel partnereink egyedi igényeit kiszolgáltuk.

Gyakran van igény egyedi publikus felületek készítésére (webshop, partnerportál felület) vagy külső rendszerekhez interfész készítésére (rendelés fogadás, árfrissítés…) vagy egyszerűen egy olyan kereskedelmi folyamat támogatására, amely nem általánosan elterjedt (pl. készülhessen vevői bejelentésből egy gombnyomással belső megbízás egy társosztály számára).

Cégünk megalapítása napjától minden fejlesztésünket egy rugalmas, moduláris, vertikálisan és horizontálisan is jól tagolt, rugalmas, többrétegű keretrendszerben végezzük.

Ez az architektúra, valamint az igények rugalmas kiszolgálását célzó szellemiség és szervezeti felépítés együttesen tesz minket képessé arra, hogy a megszokottnál jóval rugalmasabban reagáljunk ügyfeleink, partnereink igényeire.

Sok száz paraméterezhető folyamat, beállítás, szerepkörök alapján szabályozható jogosultságok, dinamikusan beállítható értesítési szabályok teszik az alaprendszert is igazán rugalmassá, és amikor efelett is további igények merülnek fel, korlátok nélkül állnak rendelkezésre fejlesztőink egyedi felületek, folyamatok, teljes modulok elkészítésére.

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra