A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.Gyorsabban – egyszerűbben – többet

Gyakran látjuk, halljuk, hogy az ERP bevezetések milyen nem kívánt többlet terhet jelentenek az irodai munkában: megnövekedett bizonylatkezelési idők, hosszas oktatás-betanulási folyamatok…

SMARTFRONT kiemelt előnye és hosszú távú célja, hogy gyorsan átlátható, elsajátítható felületeken, egyszerű folyamati lépéseket, gyors munkavégzést garantáljon.

Folyamatosan építjük be rendszerünkbe a partnereinktől érkező visszajelzéseket, hogy még kényelmesebbé és gyorsabbá tegyük a munkavégzést.

Sok régi, „nagynevű” ERP rendszert ismerő felhasználónktól kaptunk ezen a téren pozitív megerősítést, nálunk egy-egy számla, rendelés rögzítéséhez nem kell több diploma és hosszú oktatásokon való részvétel.

Egyes képernyők ergonómiai tesztjét úgy is sikerrel elvégeztük, hogy oktatás nélkül kértünk meg felhasználókat egyes bizonylatok rögzítésére.

Végeredményben a kiskereskedelmi modultól az iratok iktatásán át több vezetőtől azt a visszajelzést kaptuk, hogy érezhetően csökkent az adminisztratív teendőkhöz szükséges időráfordítás, gyorsabban készül el a napi zárás, így a munkatársaknak újabb – emeltebb szintű – feladatokra több ideje és energiája marad.

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra