A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.Bármilyen eszközön, bármikor, telepítés nélkül

Manapság egyre nagyobb tért hódítanak a "Felhő alapú" megoldások, mi ennél tovább megyünk.

Ha ügyfeleink úgy kívánják, a központi szerver éppúgy lehet a felhőben, mint a saját szerverszobában, viszont mindenkinek biztosítjuk a rugalmasságot, hogy akár otthonról, távolról bármikor, bármilyen eszközön elérje alkalmazásunkat.

Webes megoldásunk biztonságosan elérhető bármely elterjedt web böngészőben, (Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox...).

Nincs szükség felhasználói munkaállomásokon telepítésre, nincs szükség a verzió frissítésére, a megadott címen mindig a legfrissebb verzión tudunk dolgozni, akár otthoni gépünkről is biztonságosan a jelszó birtokában.

Természetesen az, hogy a rendszer weben elérhető, nem jelenti a biztonsági szint csökkenését. Minden belépést és adatmódosítást rögzítünk, szigorú szerepkör alapú korlátozásokat is alkalmazunk, és külső támadások ellen is védett a rendszerünk a JavaEE Spring Security platformnak köszönhetően.

Ha szeretnénk, akár tableten, érintőképernyőn is bárhol, bármikor elérhetjük a rendszer teljes funkcionalitását.

Androidos kézieszközökön, mobilon, célmegoldásokon (pl. érintőképernyős POS terminál) is használható az alkalmazás.

Sőt, ha az utazó kereskedelmi képviselők, ügynökök, szerviz munkatársak tableten szeretnének dolgozni, és bizonyos helyzetekben nincs hálózati lefedettség, erre is van megoldásunk.

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra