A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.Átlátható folyamatok, átlátható napi működés

Minden vezető egyik legfontosabb célja, hogy átlássa a cége vagy részlege működését, és a vállalatban zajló folyamatokról – igény esetén akár az egyes nyitott ügyekről – megbízható és naprakész képe legyen.

A SMARTFRONT rendszerben az egyszerűen követhető folyamatokat, átlátható képernyőket és a részletes riportolási lehetőségeket kiemelt versenyelőnynek tartjuk.

Átlátható folyamatok

Az ügyviteli folyamatok, feladatok, iratok kezelése terén is a státuszok, határidők pillanatokon belül áttekinthető képet adnak felső- és középvezetői szinten is a nyitott ügyekről, közelgő, esetleg lejárt határidőkről.

Bármilyen lista képernyőn elmentett szűrések, dinamikus időszakra történt összegzések (pl. elmúlt hét rendelései ügyfelenként) egy kattintással a Vezérlőpulton grafikon formájában is elérhetőek.

Átlátható pénzügyek

A könnyen testre szabható kontrolling dimenziók lehetővé teszik, hogy pontos képet kapjunk a cég teljesítményéről projektenként, üzletáganként, akár kereskedőnként, vagy egyedileg a bevezetés során meghatározott dimenziók szerint.

Kapcsolódó link: Pénzügy, Cash-flow és kontrolling

Ezek felett további egyedileg összeállított riportokat is költséghatékonyan szállítunk, sőt a rendszerbe integrált Pivot táblák is igény szerint segíthetik a döntéshozatalt, ha összetett elemzésekre van szükség – pl. termékkategóriánként szezonális, regionális fogyás vagy készlet riportokat vagy termékenként és vevőcsoportonként realizált árrést szeretnénk látni.

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra